| Friday | · - September 2nd |
|--------|--|
| 8:00 | Staging in Parking Lot |
| 11:00 | Gates Open |
| | Parking Begins |
| 1:00 | Weekly Division Practice Starts |
| 3:30 | Weekly Division Practice Concludes |
| 4:00 | SMART Modified and Late Model Practice Starts |
| 7:00 | SMART Modified and Late Model Practice Concludes |
| | Green Flag Party in Moonshiners |
| Saturo | day - September 3rd |
| 12:00 | Gates Open |
| | Parking |
| | |

- 12:30 Tire/Fuel Opens
- 2:00 Driver's Meeting (All drivers)
- 2:30 Late Model Practice (30 minutes)
- 3:00 SMART Modified Practice (30 minutes)
- 3:30 Weekly Division Practice (8 minutes per division)

Practice Order: Bomber, Legends, UCAR

- 4:00 SMART Modified Final Practice (25 minutes)
- 4:25 Weekly Division Final Practice/Qualifying (5 minutes)
- 5:00 **SMART Modified Qualifying**
- 5:30 Driver's Meeting (Weekly Series)
- 5:45 ALL Cars Start to Stage for Meet and Greet [MANDATORY]
- 6:00 Meet & Greet
- 6:45 **Pre-Race Ceremonies**
- 7:00 Green Flag

Bomber (20 laps)

Legends Twin #1 (20 laps)

UCAR (20 laps)

SMART Modified Driver Intros

SMART Modfied Carteret Clash (99 laps)

Legends Twin #2 (25 laps)

Lights Out (If staying for Sunday's event, hauler must remain in the infield until the next morning.)

| Sunday - September 4th | | |
|------------------------|--|--|
| 9:00 | If Not in the Outside Pit Area Start to Stage in Parking Lot | |
| 11:00 | Gates Open (Registration only, no parking) | |
| | Late Model Rigs Start to Stage on Backstretch | |
| 11:45 | All Infield Rigs from Saturday Must Be Removed By This Time | |
| 12:00 | Parking begins in the Infield (Late Models First) | |
| 12:30 | Tire/Fuel Opens | |
| 1:00 | NO ENGINES FIRED UNTIL 1:00 | |
| 2:30 | Driver's Meeting (All drivers) | |
| 3:00 | Late Model Practice (30 minutes) | |
| 3:30 | Carolina Mini Stock Challenge Practice (20 Minutes) | |
| 3:50 | Weekly Division Practice (8 minutes per division) | |
| | Practice Order: Jr Mini Cup, Street Stock | |
| 4:00 | Late Model Final Practice (15 minutes) | |
| 4:15 | Carolina Mini Stock Challenge Final Practice (10 minutes) | |
| 4:25 | Weekly Division Final Practice/Qualifying (5 minutes) | |
| 4:30 | Late Models Start to Stage for Qualifying | |
| 4:40 | Late Model Qualifying | |
| | Carolina Mini Stock Challenge Start to Stage for Qualifying | |
| | Mini Stock Qualifying | |
| 5:15 | Driver's Meeting | |
| 5:45 | ALL Cars Start to Stage for Meet and Greet [MANDATORY] | |
| 6:00 | Meet & Greet | |
| 6:45 | Start to Clear Front Stretch | |
| 6:50 | Pre-Race Ceremonies | |
| 6:52 | Front Stretch Cleared (All Veteran Parachute Team Demonstration) | |
| 7:00 | Green Flag | |
| | Late Model Twin #1 (40 laps) | |

Jr Mini Cup (15 laps)

Street Stock (25 laps)

Mini Stocks (40 laps)

Late Model Twin #2 (40 laps)

Lights Out

^{*}Schedule is subject to change.

^{*}Please be familiar with the schedule times and order and help with the flow of the program.

^{*}Time limits will be used on all races to ensure that all races are complete before our curfew.

^{*}No engines are to be fired prior to 1:00 on Sunday.

^{*}Transponders must be rented/checked in (even if you own your transponder you still must sign in) before any on-track activity occurs for your division.

^{*}Parking will be first come, first serve, you will not receive choice unless you call and reserve a spot in your designated area.

^{*}If you are a car owner/crew member/racer please review the "Racer Info" sheet by clicking the the "Racer Info" button at carteretspeedway.com/laborday